Svečane haljine
Svečane haljine
Najljepše svečane i maturalne haljine
Vjenčanice
Vjenčanice
Pronađite svoju idealnu vjenčanicu.
Dječje haljinice
Dječje haljinice
Dječje haljinice
Nakit
Nakit
Tijare, ukosnice, ogrlice i naušnice.

Dodaci za vjenčanja

Ponuda podvezica u salonu vjenčanica Marie.

Jedan od upečatljivijih trenutaka svakog vjenčanja vezan je uz – podvezice. Pogledajte ponudu podvezica u našem salonu. Klikom na bilo koju od fotografija otvara Vam se slideshow, s mogućnošću navigacije svih fotografija u galeriji.

 

Ponuda jastučića za prstenje u salonu vjenčanica Marie.

Pogledajte dio naše ponude jastučića za prstenje, koji će obogatiti Vaše vjenčanje. Klikom na bilo koju od fotografija otvara Vam se slideshow, s mogućnošću navigacije svih fotografija u galeriji.

 

Ponuda torbica u salonu vjenčanica Marie.

Pogledajte dio naše ponude torbica za vjenčanje, koje će se savršeno uklopiti u stil Vašeg vjenčanja. Klikom na bilo koju od fotografija otvara Vam se slideshow, s mogućnošću navigacije svih fotografija u galeriji.

 

Ponuda rukavica u salonu vjenčanica Marie.

Pogledajte dio naše ponude rukavica za vjenčanje, koje će se savršeno uklopiti u stil Vašeg vjenčanja. Klikom na bilo koju od fotografija otvara Vam se slideshow, s mogućnošću navigacije svih fotografija u galeriji.

 

Ponuda kišobrana i suncobrana u salonu vjenčanica Marie.

Sunce ili kiša, sasvim svejedno. Neka i suncobrani ili kišobrani budu prilagođeni Vašem vjenčanju. Pogledajte ponudu u našem salonu. Klikom na bilo koju od fotografija otvara Vam se slideshow, s mogućnošću navigacije svih fotografija u galeriji.

 

Ponuda bolera u salonu vjenčanica Marie.